Lieksan Sähkö Oy:n logo
Jääkiekko

Jääkiekko

Varusteet kaukaloon ja jäähypenkille löydät Sportiasta. Jos kiekko ei viime pelissä pomppinut juuri haluamallasi tavalla, ei hätää. Vika voi olla varusteissa, ei pelaajassa. Museoi vanhat hokkarisi, mailasi ja kypäräsi, ja tule tutustumaan uusin pelivälineisiin lähimpään Sportiaan. Sieltä löytyvät kauden vauhdikkaimmat varusteet kaiken kokoisille kiekkoilijoille. Meillä on tarjolla myös luistimien teroituspalvelu!

Jalkapallo

Jalkapallo

Futisvarusteet kuntoon! Oikeilla asusteilla ja välineillä jalkapallon harjoittelu ja pelaaminen on hauskempaa ja tehokkaampaa. Sportia-myyjäsi osaa suositella juuri Sinulle sopivat varusteet. Palvelevasta Sportiasta löydät kaiken tarvitsemasi.

Jalkineet

Jalkineet

Liike lähtee lantiosta ja välittyy sieltä sitten varpaisiin saakka. Liikkeistämme löytyvät rullaavimmat ja mukavimmat juoksukengät harrastajille, himojuoksijoille ja vannoutuneille maratoonareille. Juoksuun, sauvakävelyyn, kaupungin kaduille tai vaikka retkeilyyn – kenkiä joka jalkaan ja tarpeeseen.

Tekstiilit

Tekstiilit

Very nice! Urheiluvaatteet ovat nyt ihastuttavan hyvännäköisiä ja toiminnallisia. Näissä kelpaa lähteä ulkoilemaan ja liikkumaan. Ei se aina vaatteista ole kiinni, mutta pukeutumalla sään mukaisesti, mukaviin ja toimiviin vaatteisiin, teet liikkumisesta paljon hauskempaa. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiseen makuun sopiva asu. Tule myymälään katsomaan lisää ja sovittamaan.

Juoksu

Juoksu

Tyylikkäät vetimet ylle ja lenkille! Uudet juoksuvarusteet ovat kevyitä ja hengittäviä. Lenkille tulee lähdettyä, kun varusteet ovat mukavia ja sopivat säähän. Juokseminen on tehokasta kuntoliikuntaa, joka sopii lähes kaikille. Jos kenkä ei purista, ja asukin on mukava, pitkän lenkin jaksaa painaa hyvällä sykkeellä!

Kuntoilu

Kuntoilu

Meiltä löydät laadukkaat York-kuntoiluvälineet. York on valmistanut kuntoilutarvikkeita jo lähes 75 vuoden ajan ja se on yksi maailman suurimmista kuntoilutarvikevalmistajista. Huippulaatu ja jatkuva tuotekehitys ovat vieneet Yorkin menestykseen!

Retkeily

Retkeily

Kun lähdet retkelle, aloita varustautuminen Sportiasta. Hyvät varusteet tekevät pienestäkin retkestä suuren nautinnon. Saat kaikki varusteet kerralla kätevästi saman katon alta ja Sportia-myyjäsi osaa opastaa sinua ostoksissasi.